Elna Dahlstrand
Cykelblogg

(R)unkeeper

Jag använder Runkeeper när jag löptränar. Har testat det på cykel också och det fungerar fint. Ibland kinkar programmet om att den inte får tillräckligt stark GPS-signal via iPhone och då kan det bli som idag. I vanliga fall funkar det prima och man får massor av spännande fakta om hastighet och stigningar. En 50 minuters löprunda på cirka 10 km blev 14 km. Stämmer lite halvknackigt om man säger så. Det gjorde löpsteget också för den delen – idag var det tungt, trots ordentligt med mat och sömn. Dags för en av de evinnerligt tråkiga vilodagarna…och att satsa lite energi på företagets hemsida. Den måste upp – det har varit en akilleshäl på tok för länge.

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.