Med solen i ögonen genom Sverige

Tar några välbehövliga semesterdagar nu, hjärnan är så trött! Benen däremot är pigga och ska få sig en rejäl omgång på Mörksuggejakten i Rättvik på söndag. I Rättvik är vi nu, i en småskabbig stuga på en camping, men vi orkade inte sätta upp tältet. I morse fotade vi för en hemsida innan vi stack iväg – och på vägen har vi sett Ebba Brahes Lusthus, ätit i Julita, varit på trädgårdscafé, picnicat i blåbärsris, doppat fötterna i vattenfall och gått på tur ned i Falu koppargruva. Sverige på sommaren är toppen!

0

2 Comments

  1. Bimms 11 juli, 2010 at 15:54

    ehh…Mörksuggejakten…

    Reply
  2. elna 13 juli, 2010 at 16:08

    Den kom senare kära mamma 🙂 Men var också en ren turistutflykt. Lättcyklat i otroligt vacker dalamiljö! Du skulle gilla den!

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.