Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Med solen i ögonen genom Sverige

Tar några välbehövliga semesterdagar nu, hjärnan är så trött! Benen däremot är pigga och ska få sig en rejäl omgång på Mörksuggejakten i Rättvik på söndag. I Rättvik är vi nu, i en småskabbig stuga på en camping, men vi orkade inte sätta upp tältet. I morse fotade vi för en hemsida innan vi stack iväg – och på vägen har vi sett Ebba Brahes Lusthus, ätit i Julita, varit på trädgårdscafé, picnicat i blåbärsris, doppat fötterna i vattenfall och gått på tur ned i Falu koppargruva. Sverige på sommaren är toppen!

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Bimms
  11 juli, 2010 at 15:54

  ehh…Mörksuggejakten…

 • Svara
  elna
  13 juli, 2010 at 16:08

  Den kom senare kära mamma 🙂 Men var också en ren turistutflykt. Lättcyklat i otroligt vacker dalamiljö! Du skulle gilla den!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.