Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Ett helstelt långlopp senare

Ränneslättsturen kördes med stel gaffel. Aj som f-n. Jag började känna “jag-vill-kliva-av-gråta-lite-och-bli-skjutsad-hem-och-bara-äta-godis-och-tycka-synd-om-mig-själv-suget” redan innan första depån. Folk bara körde om, det var som om jag cyklade i sand. Kom ingenstans, orkade ingenting och kedjan hoppade av där fram stup i kvarten. Minst tio gånger under loppet.

Hur som helst, jag tog mig igenom hela loppet. Med 15 kilometer kvar stannade jag ett tag, och vem dyker upp om inte min kära mamma. Pigg och glad och med dunderstarka ben. Hon drog igång mig igen och inspirerade att fortsätta sista biten. Nästan sist i mål av alla startande. Ehm. En får ju skämmas. Hur som helst – jag kan ju i alla fall skryta om att jag kört ett långlopp helstelt. *SKRYTER*

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    » Distansbensproblematiken och långloppsabstinensen Elna Dahlstrand
    29 juni, 2012 at 21:28

    […] Förra året krånglade det också. Körde Ränneslätt helstelt, var sjukskriven, helt ur gängorna och dödstrött. Kom nästan sist i mål och grät väl mest. Skulle må väldigt bra av revansch på mig själv, jag kanske åker ändå. Med lite tur blir det ett blogginlägg om hur bra och roligt och lätt och kul allting var – det vore ju trevligt! […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.