Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Onsdagar – plaskdagar

Onsdag innebär vattengymnastik. Rehabilitering och stabilitetsträning på Medley med Tobbe från Ryggcity. Samtidigt som det stärker alla småmuskler, bättrar på min hållning och gör mig starkare sätter det igång en massa endorfiner och blodigenomströmning i vänster menisk som är orsaken till att jag hamnat i plurret. Det gör att det gör mindre ont OCH blir stabilare. Grymt. Menisken är överansträngd, har gjort så sjukt ont, men blir långsamt, långsamt bättre och nu kan jag cykla ganska bra. Det blir dock ingen löpning i år. Men kanske nästa. Om jag plaskar på duktigt så…

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.