Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Snygghänga lite?

Att hänga lite snyggt på cykeln är ju trevligt. När man börjar röra sig i cykelkretsar förstår man ganska snabbt att det inte bara är cykla som är viktigt, man måste stå still med finess också, annars kommer stilpolisen och pekar ilsket med hela handen. Jag behövde en bild på mig själv i SubXX-kläderna, och den icke-cyklande mannen jag lever med fick ställa sig i vägrenen och hiva upp mobilkameran. Snyggt cykelhäng enligt konstens alla regler då? Neeeej, skulle inte tro det. Men trassla in sig, välta lite, fippla och vingla – jajemensan. Men whatever, hänga har ingen blivit snabbare av, och bild blev det ju.

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    MaxSprint
    15 maj, 2012 at 18:09

    Inte många rätt där inte!

Kommentera gärna, då blir jag glad!