Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Fördel Östergötland

Långa platta sträckor och medvind. Idag körde jag min lilla cykel i 52 km/h på platten. Det är någon form av platt-rekord (uuuuunderbar medvind) men istället för att trycka på ännu mer, lite till hade gått, fegade jag ur. Det är ju sjukt fort att köra i över femtio med yttepyttedäcken på en liten racer! I morgon blir det Småland och till helgen blir det långlopp i Skövde. Skogskörning, jag längtar!

0

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Gustaf
  16 maj, 2012 at 18:42

  Jag vill ha ett sådant märke på min cykel.

 • Svara
  elna
  17 maj, 2012 at 03:00

  Bra där Gustaf, köp en cykel nu för f-n! Skynda, skynda!

 • Svara
  Gustaf
  17 maj, 2012 at 09:02

  Jag har beställt nu!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.