Cykelblogg

Långa Billingeracet

För två år sedan tog det 5 timmar och 32 minuter. Jag mådde skit, grät en skvätt i smyg och kunde knappt gå efteråt. För ett år sedan var jag inte i skick att starta över huvud taget.

Idag tog det 3 timmar och 55 minuter [plats för sjukt stor mängd utropstecken samt sentimental utläggning om hur sjukt coolt det är att förbättra sig så mycket].

Det var kul precis hela vägen, utom möjligen på slutet när jag körde rabiatfel och tappade bort chansen till en andraplats. Det gör mig visserligen inte det minsta – jag fick ju hoppa upp på pallen ändå. Har aldrig mått så bra under och efter ett långlopp, är lite stolt över mig själv, och väldigt, väldigt glad att jag fick låna en värstingscott med 29-tumshjul att åka på. Det var kalas hela vägen! Det var mycket IKHP på pallen – himla kul!

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Simon
  20 maj, 2012 at 06:45

  Bra jobbat! Grattis till pallplatsen!

 • Reply
  » Hoppa istället för rejsa? Elna Dahlstrand
  1 juli, 2012 at 11:31

  […] kul med XC-tävlingar också – men jag vill ju att det ska kännas ungefär som på Billingeracet i år – det ska vara jobbigt att cykla men cykeln ska inte vara jobbig. Inte som […]

 • Reply
  » Dåligt Cykelvasan, dåligt!!! elna dahlstrand - Illustratör, skribent & grafisk formgivare som alltid vill cykla lite till. Allra helst i skogen.
  26 juli, 2012 at 12:01

  […] Billingeracet – tredjeplatsen som inte räckte (men som var väldigt rolig att cykla sig till). Dela gärna Tweet Taggad Cykel, Cykelvasan, Osportsligt, […]

 • Reply
  » Nummerlappsberoende elna dahlstrand - Illustratör, skribent & grafisk formgivare som alltid vill cykla lite till. Allra helst i skogen.
  4 oktober, 2012 at 14:00

  […] inte många tävlingar kvar. Är väldigt glad att jag fick låna cyklar så att jag kunde köra Billingeracet och Cykelvasan – och ser väldigt mycket fram emot när […]

 • Reply
  » Min främsta merit? elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Häng med och få en daglig dos cyklig inspiration!
  22 november, 2013 at 09:51

  […] Här har jag bloggat om det – och nu vet jag att jag kan planera för långlopp 2014, så det blir ju spännande att se vad jag kan hitta på i vår! […]

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!