Cykelblogg

SubXX Team Naturelle – Siljan Runt

Race report från Siljan Runt med SubXX Team Naturelle: titta på ett bakhjul i 16 mil varav de sista tre var titta på ett bakhjul och bygga pannben för då var jag ganska trött. När man var uppe och drog fick man skymten av fantastiska Dalarna men annars är det mest bakhjulstittande som gäller när man kör belgiskt. Hängde med klungan hela vägen från start till mål i kantvind, motvind, övrig blåst, regn och i början – faktiskt lite sol också. Fick gå ner och lägga mig i svansen och vila en liten stund med tre mil kvar men var annars med och drog runt hela tiden. Förbaskat nöjd med mig själv!

Det tog 4 timmar och 55 minuter, och trots att det var jobbigt emellanåt var det riktigt roligt också – det är verkligen en förmån att få vara med i grymma SubXX Team Naturelle. Så många förebilder och coola kvinnor där! Som dessutom luktar väldigt gott!

Status på Vätternpaniken då? En aning lugnare och en aning mer pepp!

Snygga SubXX Team Naturelle-brudar i startfållan

Mer snygga brudar i startfållan. Totalt 31 stycken!

Blev med häst!

Lena Karlsson. En kvinna att se upp till – har gjort hur många VR och IronMan som helst. Respekt!

Svart Karin fick en omgång schampo från samarbetspartner Naturelle!

Après Vélo-kittade SubXX Team Naturelle-tjejer äter frukost. Foto: Fiona McPheat

Största klungan runt Siljan med ett gäng grabbar på rulle! Foto: www.o2tri.se

Foto: www.o2tri.se

Tataaaa!!!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Foil
  3 juni, 2012 at 16:11

  Riktigt bekvämt att ligga på rulla bakom hehe,bra jobbat tjejer och lycka till på Vättern ni såg väldigt starka ut!

 • Reply
  » Nejmenhej. Och välkommen! elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Vill du hänga med?
  18 maj, 2013 at 17:49

  […] X-kross-brillorÄr ännu mer kär i cykelkille från HuskvarnaMorgontröttast i världenCyklade Siljan Runt med SubXX i 2012 års värsta kantvindKörde Vätternrundan 2012 med SubXX, på aluminiumracer. Tid: 9.11Har […]

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!