Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Livet är en tävling!

Livet är en tävling – den som satt i sig flest förpackningar Esberitox när han dör vinner! Och Kan Jang. Och multivitaminjox som antagligen bara går rätt igenom kroppskrället men ändå bjuder på finfin placeboeffekt. Lite järn och b-vitamin på det. Toppar med en rå vitlöksklyfta. Omnomnom. Livet är inte bara en tävling – det är ett enda stort kalas; det enda som egentligen verkligen behövs är järntabletten i kombination med sömn och mycket mat – och möjligtvis vitlöksklyftan men vad gör man inte för att försöka hålla förkylningen borta en vecka före Vätternrundan? ALLT!

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.