Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Vätternpaniken #6

Om jag har jätteont i ett ben/knä tre dagar innan Vätternrundan? Jodå, nu är det dags för krånglande ben igen.

Kände av lite smärta igår när vi var ute och rullade, men valde självklart att inte bry mig om det. Lite normalt ajaj som i vanliga fall skulle avhjälpas av några dagars vila och att sänka sadeln en aning. Mina ben verkar ha en viss förkärlek till att tjura ihop om sadeln inte är en aning för låg och jag borde ju såklart sänkt så fort det började kännas. Men nejdå, jag körde vidare och tänkte att det nog skulle gå över. Tvärtom – vaknade i morse och det kändes värre. Nu har jag skitont och har letat fram en karta diklofenak ur medicinskåpsgömmorna. Inga intervaller i kväll med andra ord – det blir vila, cykelvård och Vätternpanik deluxe i kombination med diklofenakmage och positivt tänkande. Har ju hela onsdagen, torsdagen och fredagen på mig att vila bort det här!

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.