Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Rivjärn i halsen

Då var det dags igen. Vaknade med ett rivjärn i halsen vid femsnåret i morse. Upp och dricka te, somna om och vakna igen några timmar senare  – fortfarande med rejält ont i halsen. Hade hoppats på ett mirakel såklart , att några timmars sömn efter en kopp honungsvatten skulle sudda bort infektion till förmån för planerat långpass idag. Men nehej då – så funkar det ju såklart inte. Jag får små infektioner för ofta, jag är så in i bomben trött på det.  Misstänkte nästan att det var infektionsdags igen eftersom jag varit så sjukt trött ett par dagar. Nu håller jag tummen för att det inte ska bli värre och dricker te på mynta från eget land, ljung från kolmårdsskog och ekologoisk honung. Gör gott i rivig hals!

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Simon
  7 juli, 2012 at 10:39

  Det kanske låter smådrygt att höra det men anledningen till att du blir sjuk hela tiden är nog för att du tränar för mycket, för ofta. Kroppen behöver vila också, direkt efter alla pass är kroppen mycket mottaglig för infektioner och annat skräp och om kroppen aldrig får vila upp sig blir man till slut sjuk.

  Tränar man som en elitidrottare måste man vila som en elitidrottare också 😉

 • Svara
  elna
  7 juli, 2012 at 11:40

  Du har en poäng Simon. Tycker dock att jag vilar mycket, och lyssnar på kroppen; däremot sover jag emellanåt lite oroligt och slarvar lite med maten ibland – det sätter nog definivt sina spår. Ska se om jag kan bli ännu bättre på det 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!