Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Vad hände(r) sen?

Håller krampaktigt i styret!

Jag fick ju jätteont i händerna efter Vätternrundan. Domningar, nervstickningar, smärta och lite känselbortfall. Inte så konstigt egentligen, jag höll krampaktigt i styret i 9 timmar och 11 minuter. Minus 5 minuters sammanlagd depåtid. Längst fram i kedjan låg jag i bocken litegrann – men annars höll jag ungefär som på målfotot som jag just letade fram och uppenbarligen inte betalade för. Hårt över plasten vid växelreglage/broms. Ännu hårdare varje gång jag bromsade. Rookiemisstag – efter lite vila och några träningspass där jag sett till att ha händerna mer på styrlinda samt variera positionen litegrann (och köra mer mtb såklart) har det blivit ordning på tassarna. Man lär sig!

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!