Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Saker min bror gör

Han är inte så värst bra på att öppna ölflaskor med snusdosor, men både öl och snus är ju skit så det gör ju inget. Däremot kan han åka longboard i nedförsbacke så det står härliga till. Jag törs inte ens fråga vad de kommer upp i för hastigheter. Skåne är ju som bekant platt men Jon och hans polare har hittat 14 minuter undantag. Filmen är rätt lång, men kring 4.40 lattjar min brorsa lite – det ser så himla enkelt och avslappnat ut när han åker och snurrar lite på brädan. Jag bara MÅSTE testa någon gång, har inte gjort det ännu.

 

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Patrik Arthursson
    17 juli, 2012 at 09:09

    Nej det var ingen dålig brorsa du har Elna. Longboard är väldigt roligt, men att åka i det här hastigheterna vågar jag inte riktigt 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.