Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Queen of Hasselbacken

20120722-223845.jpg

Släpade ut min arma lekamen när de dåliga ursäkterna tagit slut och gjorde mitt allra bästa uppför Hasselbacken-Högbackavägen fem gånger. Väldigt glad att Strava håller koll på tider åt mig, lite medaljer och bling efter avslutat pass sitter fint. När man passerar skylten som informerar om att backen är brant mår man sådär. Varenda gång jag körde upp tänkte jag att det minsann fick räcka, det blir sista – men varje gång man kommer ned igen känns det som en bra idé att ge sig på backen ytterligare en gång. Tungt pass – jag är stolt över mig själv; jag körde uppför allt vad jag orkade (som visserligen inte var mkt att hänga i granen men ändå) fem gånger och bättrade på obefintlig post-dödsviruskondition. Gött!

20120722-223858.jpg

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Lina
    23 juli, 2012 at 10:04

    Bra med backträning! Det borde jag bli bättre på och köra!

    Åh ja simbubbla det är magi ;)!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.