Allt gör ont & endorfinerna flödar

Morgon: styrka med Tobbe. Kände av lite träningsvärk sen igår, särskilt i benen. Gött! Vi körde armar och lite bål – ville spara benen inför kvällens strapatser utanför Ljungsbro. The short story: Håkan från NocOut har en träningsrunda på 65 kilometer och den ville han cykla på under två timmar. Tack vare fejjan stod tiotalet glada cyklister uppställda på hans gräsmatta vid halvsjusnåret ikväll – redo att ge gärnet i 65 km. Grymt kul pass – ÄNTLIGEN lite äkta träningsglädje; har inte haft så kul på cykel sedan Vättern. Jag släppte med ett par mil kvar, fick ligga och vila på stadig SubXX-rulle; både Lina & Mia var med – och mot slutet vaknade jag till liv och var urstark, pepp och pigg. När det gäller landsvägscykling verkar de sista milen vara min styrka – nedräkning mot målgång och peppande trots trötthet. Intressant.

Håkan och huvudklungan körde rundan på 1h52min inklusive punka! Eftersläntrarklungan gjorde den på två timmar blankt – inklusive stopp för att peta geting ur hjälm. Hann inte peta igång Strava innan vi trampade iväg – trist; men jag överlever nog det. Nu har jag ont överallt, är väldigt nöjd och kommer att sova som en björn i ide!

Massor av post-tränings-race-endorfiner; äkta träningsglädje rakt igenom. Alle byter om till badkläder – det hade jag missat att få med mig. Orutinerat!

Überstarka, fantastiska Mia! 

Hela gänget (minus två)  på gräsmattan i Ljung utanför Ljungsbro/Linköping innan avfärd. Foto: Håkan Wettergren

 

0

1 Comment

  1. Pingback: » Mjölksyrafest i träsket med NocOut elna dahlstrand - Illustratör, skribent & grafisk formgivare som alltid vill cykla lite till. Allra helst i skogen.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.