Cykelblogg

Naturkickad

I går testade jag Naturkicken – ett relativt nystartat alternativ till att stänga in sig på gymmet; utomhusträning i grupp – löpträning och styrka. De har ett samarbete med Ryggcitygänget som lockade med mig dit. Det var riktigt kul, inspirerande och duktiga instruktörer och det finurliga är att med den egna kroppen som vikt och med hjälp av träd, stenar och bänkar – anpassar man styrketräningen till sina egna förutsättningar. Likaså löpningen – starka löpare springer lite fortare, kanske väljer en klurigare väg i terrängen och om de kommer fram till utsatt plats först – lägger sig i planka och väntar på resten. En instruktör i täten, en i svansen – alla tar i utifrån förmåga och har kul tillsammans.

Jag klarade inte av att sitta särskilt länge i jägarvila igår kan jag lova, var den som ramlade ned från 90-gradersvinkeln mot tallstam allra först; ouch vad det sved i Cykelvasalåren. Och mitt knä gillar ju inte löpning, det värkte en del i natt – men det var det lätt värt. Norrköpingsvänner – hänger ni med på Naturkickenträning i Abborreberg nästa tisdag? Man behöver inte vara vältränad för att kunna hänga på – det här funkar verkligen för alla.

Svettigt eftersnack - Naturkicken & Ryggcity

Svettigt eftersnack med Naturkicken & Tobbe och Emma från Ryggcity. Lisa, som sitter ned och fixar med en ryggsäck driver företaget på heltid – grymt imponerad av ett så genialt och enkelt sätt att arbeta med träning! Heja!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  » Knäpp träningsvecka elna dahlstrand - Illustratör, skribent & grafisk formgivare som alltid vill cykla lite till. Allra helst i skogen.
  26 augusti, 2012 at 20:05

  […] och göra annat. Träningsveckan blev ett spinningpass, rejält med styrketräning, två pass med Naturkicken och lite träningsvärk i armarna från gårdagens wakeboardexperiment. Knäpp träningsvecka […]

 • Reply
  » Naturkickat med min första träningskompis! elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Vill du hänga med?
  10 september, 2013 at 09:11

  […] går var jag på ett Naturkickenpass i Vrinneviskogen. Härlig träning som passar alla, jag körde några pass förra hösten innan mina knän sa ifrån – och nu när jag äntligen kan springa igen känns det riktigt […]

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!