Cykelblogg

36 minuters välbehövlig plåga

36 minuter och fem backar. Trögt att komma iväg, trögt uppför backarna, blodsmak och dålig motivation – men ändå; 36 minuter är bättre än inget och tack vare Strava fick jag fint besked när jag kom hem. En QOM i backen precis utanför och i alla fall näst bäst tid på lite längre Kraftvägen en bit bort. Trots att 36 minuter är fasligt kort är jag nöjd med att jag kom iväg trots att lusten inte fanns. Och Strava håller reda på tiderna – det gillar jag. (De långa är förstås med MTB:n – man måste uppför backskrället för att komma till skogen).

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    » Nejmenhej. Och välkommen! elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Vill du hänga med?
    18 maj, 2013 at 17:50

    […] mig lyckligRamlar oftast så jag skaffar mig konstiga ärr på vänster benGillar StravaNuvarnade form: får mina Strava-QOMs stulna. Inte tillräckligt snabb för att sno tillbaka.Är […]

  • Kommentera gärna, då blir jag glad!