Promenadpotatis

Vet inte riktigt vad som hände. De två senaste veckorna har jag inte riktigt sjunkit till soffpotatisnivå men väl till promenadpotatisnivå. Trivselkilona kommer smygandes och cykelmotiviationen är noll. Och jag tycker det är trist – egentligen vill jag cykla men jag kommer inte iväg. Kanske behövde jag en paus. På torsdag ska jag till Jönköping och hämta cykelinspiration deluxe, och i helgen blir det Halland och landsvägscykling så det står härliga till. Jag behöver det – framför allt behöver jag just nu träna hårt tillsammans med andra – jag saknar min form väldigt, väldigt mycket. Trivselkilon och dålig kondis är pest!

Har anmält mig till Hallbyrundan och Vista Mountain och tänker att cykelmotivationen nog kommer tillbaka rätt fort. Svackor är normalt, eller hur?

0

2 Comments

 1. Helena Enqvist 4 september, 2012 at 13:48

  Svackor är fullt normala, de behövs i bland för att man ska tända till och hitta lite motivation. De kommer för mig med, tränar nåt annat och så kommer cykelsuget:)

  Trivselkilon hit eller dit spelar väl egentligen ingen roll i det stora?!, i bland är väl de kankse bara en känsla. Och så försvinner dom lika snabbt som dom kom!

  Du ska se att när du hämtat hem din nya från jönköping kommer du inte vilja annat än att cykla;)

  Reply
 2. Katja 4 september, 2012 at 15:17

  Trivselkilon ÄR pest! Inte ur vardagssynvinkel, men väl när man ska cykla / springa 🙁 Däremot behöver man vila ibland. Kände som du hela förra veckan – ville man gjorde aldrig. Men du verkar på G nu iaf – embrace the pain! 😉

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.