Cykelblogg

Cyklat tills det blev mörkt..,

…och när det blev mörkt staplade vi plankor på höjden och hoppade i skenet av elljusspårsbelysning. Behöver nog en kortare styrstam, och ändrar sadelhöjden konstant – men det kör ju till. Lätt cykel stället lite mer krav på att fördela tyngdpunkt och kroppsvikt rätt, fick in knixen mot slutet. Ser fram emot många mil och tävlingar på min Richmond. Har inte tagit bilder på den än, så ni får hålla till godo med två glada cyklister. Båda på Richmond – fast klubbkompisen Jimmy har såklart en som är snäppet värre. Och han är grymt duktig.

20120906-220957.jpg

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ingrid
  6 september, 2012 at 22:33

  Åh jag kan riktigt ana hur nyförälskad du känner dej i nya hojen! Grattis!

 • Reply
  Elna
  8 september, 2012 at 23:17

  Verkligen – visst är det en härlig känsla!

 • Reply
  » Pratar ut: relationen till kolfiber elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Vill du hänga med?
  28 augusti, 2013 at 14:51

  […] lätt och roligt, så fantastiskt kul – förra hösten när den kom var jag grym i skogen, åkte stig som jag aldrig gjort annat, […]

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!