Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Mekanikerpeppen!

Nu är jag trött. 6h40 min i sadeln, har dragit mycket av det tillsammans med superstarka Anna. Känns att hag inte tränar mycket – gött att vara igång igen, och skönt att vara stark. Fick även briljera med mina kunskaper i däckbyte och kedje/växelpill. Det trodde man väl aldrig. Skitig om fingrarna även när jag pillar på andras cyklar, inte bara mina kassetter och kedjor som inte blir minutiöst tvättade. Nöjd! I övrigt har det spurtats i backar och cykelfikats. Fint!

20120908-201122.jpg

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Lina
  9 september, 2012 at 18:31

  Grymt bra jobbat! Härligt med sadelnötande! 🙂

 • Svara
  Elna
  9 september, 2012 at 18:49

  Tack! Ja – det var härligt, känns som att jag kommit igång igen – härligt!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.