Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Skitväder – I’m lovin’ it!

Jag gillar att cykla i skitväder. Blött, geggigt, lerigt, halt och mysigt. När det är höstigt och regnigt är det visserligen ofta lite kallt i början av passen – men när man kommer igång är det så oerhört befriande att skita ned sig när pulsen är hög och rötterna hala. Det ska dofta skog, jord och knastra lite om tänderna när man druckit ur flaskan.

Jag sitter i köket och dricker kaffe, eldar värmeljus i öppna spisen (tänkte börja elda i den i eftermiddag – så värmeljusen ska värma upp skorstenen litegrann så det inte ryker in så mycket när de första vedträna för säsongen åker in i luckan) och ska strax ut och köra ett lugnt MTB-pass för mig själv i regnet.

Efter Hallbyträning förra säsongen

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Andreas
  22 september, 2012 at 19:55

  Hej Elna,
  Skriver lite från förkylningssoffan här, första stycket i ditt inlägg är så “spot on”. Precis så go kan hösten vara…
  +1

  Stycke två hahaha, då lär där gått åt några stycken;)
  //Andreas

  • Svara
   elna
   23 september, 2012 at 09:00

   Höst är härligt, kul att få lite medhåll – det finns ju många som tycker tvärtom. Angående värmeljusen – två stora värmeljus fick brinna hela dagen, sedan tändes det lätt i spisen utan att ryka in. Blir varmare än man tror. Har man bråttom kan man förstås elda lite t-röd i uteköksbrännare 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!