Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Aldrig med knickers!

Tänk. När jag just börjat cykla igen ville jag helst ha knickers på mig. Någonstans längs med vägen har jag slutat använda knickers helt och är inte det minsta sugen på att ha det igen. Jag äger inte ens några – även om det kanske vore praktiskt såhär om hösten. Istället kör jag alltid med korta byxor och benvärmare eller knävärmare. Allra helst ska de ha hängslen så att allt sitter på plats ordentligt och inga resårer trycker mot magen som blir rätt kinkig av distanspass och sportdrycker.

Jag kommer väl ihåg varför jag helst ville ha knickers på mig. Jag tyckte att det kändes som att det skulle skydda lite bättre om man ramlade och så tyckte jag att jag hade fula ben. Jag ramlar kanske inte lika ofta nu och jag funderar definitivt inte över om benen är fula eller inte. Skit samma hur de ser ut, bara de kan trampa!

#starkaben

Tadaaaa: starka ben i korta brallor!

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Silva
  26 september, 2012 at 10:27

  Minns när jag började cykla.. hängslen var då inget för mej. Nu äger jag inte en byxa utan hängsle 😀

  • Svara
   elna
   26 september, 2012 at 16:24

   Tänkte likadant. Hängslen verkade ju så jobbigt vid kisspaus och så är de ju flera hundra kronor dyrare. Nu vill jag helst inte ens spinna utan hängsliga cykelbrallor.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.