Det blir en grym helg!

Längtar väl lite efter helgen. Styrka på fredag morgon, tjuvträna Vistabanan lite med grymt sällskap på fredag eftermiddag, tävling på lördag och stafett på söndag. Det är väl egentligen ett träningstips: häng med!

20120926-182344.jpg

0

2 Comments

 1. Bimms 26 september, 2012 at 22:04

  Undrar om din passion för lera kommer att överleva årets VM. Det var snorhalt där ikväll, inte det minsta roligt att köra banan och enligt nuvarande väderprognos blir det mer regn på lördag = ännu mera lera

  Reply
  1. elna 26 september, 2012 at 22:41

   Men hallå här! Försöker väl peppa folk att tycka att det där med tävling verkar som en bra idé 😉

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.