Cykelblogg

Min lerigaste pallplats!

Tvåa i D30 och trea i maxiklassen. Och den lerigaste leran jag någonsin cyklat i. Galet lerigt! Man bara gled, noll koll på cykeln, särskilt bakhjulet levde sitt eget liv med förkärlek till att glida iväg åt höger – mamma langade vatten att skölja kassetten med, hjälpte knappt. Rekord i vurpor på tävling gör min del, många blåmärken! Även rekord i att springa bredvid cykel samt gräva bort lerkokor som gjorde att hjulen knappt snurrade. Men jag hade rätt kul ändå! Låg på allt jag orkade i början, fick lugna ned mig efter två varv – insåg att allt springande & ramlande gick rätt hårt åt min stackars menisk. Men ändå – det var verkligen roligt. Och verkligen, verkligen lerigt!

20120929-224407.jpg

20120929-224415.jpg

20120929-224422.jpg

20120929-224435.jpg

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  » Vista Mountain – time to race! elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Häng med och få en daglig dos cyklig inspiration!
  25 september, 2013 at 09:09

  […] 5 oktober och jag kommer väl att DÖ av att köra den men kul ska det bli. Förr året blev det en lerig pallplats – har aldrig sett så mycket lera innan, men i år lär det bli torrare! Vet inte riktigt vad jag […]

 • Reply
  » Källarprojekt + Vista + Stafett elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Häng med och få en daglig dos cyklig inspiration!
  4 oktober, 2013 at 10:17

  […] + antalet dagar med träning i år kvarstår en sak. Ha kul. Ha massor av kul på Vistabanan för pallplats blir det absolut inte! Men jag gillar nog kul mer än pallplats ändå. På söndag körs […]

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!