Cykelblogg

Två saker jag inte vågar egentligen

Jag gjorde väl två saker på min cykel igår som jag inte vågade. Efter mycket pepp och många tvärnitar strax före hinder tog jag sats och hoppade (inte helt graciöst, men jag gjorde det) över ett knädjupt dike som var ungefär lika brett som ett hjul. Sedan cyklade jag minsann nedför ett riktigt brant dropp, ett sånt där som man tittar på och tänker – “nej, det där går inte”. Tänka sig. Två saker jag inte trodde att jag skulle greja! Bra träningssällskap och tålamod, så verkar det mesta ordna sig – tyvärr finns inga bildbevis på några av bedrifterna eftersom vi stravade upp allt mobilbatteri innan det blev dags för teknik.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    » Trappor? Man cyklar nedför dem! elna dahlstrand - Illustratör, skribent & grafisk formgivare som alltid vill cykla lite till. Allra helst i skogen.
    18 oktober, 2012 at 17:03

    […] hänga med cykelsällskap hemma i Huskvarna som lärt mig massa bra saker – och häromveckan när vi körde det där branta droppet slog det mig att trapporna hemma inte alls är lika branta och borde gå alldeles utmärkt att […]

  • Kommentera gärna, då blir jag glad!