Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Två saker jag inte vågar egentligen

Jag gjorde väl två saker på min cykel igår som jag inte vågade. Efter mycket pepp och många tvärnitar strax före hinder tog jag sats och hoppade (inte helt graciöst, men jag gjorde det) över ett knädjupt dike som var ungefär lika brett som ett hjul. Sedan cyklade jag minsann nedför ett riktigt brant dropp, ett sånt där som man tittar på och tänker – “nej, det där går inte”. Tänka sig. Två saker jag inte trodde att jag skulle greja! Bra träningssällskap och tålamod, så verkar det mesta ordna sig – tyvärr finns inga bildbevis på några av bedrifterna eftersom vi stravade upp allt mobilbatteri innan det blev dags för teknik.

0

You Might Also Like...

1 kommentar

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.