Tips från coachen?

Det här med teknik och mtb. Jag är nog ingen vidare lärare eftersom båda adepterna jag hade med mig ut i skogen idag hamnade i en bäck. Trots detta var det glada miner och ett kul pass, men av någon anledning får jag alltid ett litet sting av dåligt samvete när folk jag drar ut i skogen ramlar. Som tur är slår man sig sällan särskilt mycket – mossa är mjukt och bäckar är grunda och det brukar, precis som idag, mest göra att man skrattar gott ihop.

Ute och sladdar med Åhlen & Sörensen

0

2 Comments

 1. Karin 8 oktober, 2012 at 16:57

  Ser ut som ni hade kul trots bäckincidenterna 🙂
  Känner igen att man får dåligt samvete ibland. Visade dirtbanan för en nybörjare förra veckan, slutade med en spricka i ett revben för honom. Ooops.

  Reply
  1. elna 8 oktober, 2012 at 17:48

   Hopps. Jag har även ett blodigt knä på mitt samvete, men de brukar vilja cykla mer även när man släpat iväg folk på för svåra grejer 😉

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!