Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Tips från coachen?

Det här med teknik och mtb. Jag är nog ingen vidare lärare eftersom båda adepterna jag hade med mig ut i skogen idag hamnade i en bäck. Trots detta var det glada miner och ett kul pass, men av någon anledning får jag alltid ett litet sting av dåligt samvete när folk jag drar ut i skogen ramlar. Som tur är slår man sig sällan särskilt mycket – mossa är mjukt och bäckar är grunda och det brukar, precis som idag, mest göra att man skrattar gott ihop.

Ute och sladdar med Åhlen & Sörensen

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Karin
  8 oktober, 2012 at 16:57

  Ser ut som ni hade kul trots bäckincidenterna 🙂
  Känner igen att man får dåligt samvete ibland. Visade dirtbanan för en nybörjare förra veckan, slutade med en spricka i ett revben för honom. Ooops.

  • Svara
   elna
   8 oktober, 2012 at 17:48

   Hopps. Jag har även ett blodigt knä på mitt samvete, men de brukar vilja cykla mer även när man släpat iväg folk på för svåra grejer 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.