Cykelblogg

Trappor? Man cyklar nedför dem!

Precis utanför vårt hus har vi två trappor. De är inte långa, men en aning branta – och tills för några veckor sedan har jag inte ens reflekterat över att det vore vettigt att cykla nedför dem. Jag har gjort ett lyft istället. Men nu har jag ju haft förmånen att hänga med grymt cykelsällskap i Huskvarna som lärt mig massa bra saker – och häromveckan när vi körde det där branta droppet slog det mig att det var galet mycket brantare än trapporna hemma och att de borde gå alldeles utmärkt att cykla nedför. Har fegat ur några gånger men idag gjorde jag det. Lätt som en plätt, det var bara att bestämma sig. Jag blir så lycklig när jag klarar något jag inte fixat eller vågat tidigare – känslan är helt outstanding.

 

Lätt som en plätt!

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Martin
  18 oktober, 2012 at 18:19

  Nästa steg, cykla uppför trappen? 🙂

  • Reply
   elna
   19 oktober, 2012 at 11:22

   Mhm, det vore ju en riktigt grym grej att göra. Måste ju gå, typiskt bra projekt! 🙂

 • Reply
  » Trapport elna dahlstrand - Illustratör, skribent & grafisk formgivare som alltid vill cykla lite till. Allra helst i skogen.
  5 november, 2012 at 09:31

  […] FormTrapportDet där med trappor då? Jag har utvecklats enormt mycket tekniskt i år – och för några veckor sedan tog jag tag i hjärnspöket rörande trappor. Man cyklar nedför trappor. Punkt.I fredags var Jimmy och jag och körde MTB inne i Norrköping. […]

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!