Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Micropaus med MacAskill

En kompis skickade över det här klippet häromdagen. Har sett det innan men glömt bort både hur fantastiskt bra det var och hur grym  låten som spelas till är. Nu har jag fullständigt snöat in på att kolla igenom Danny MacAskill-klip och just precis alldeles nyss kände jag att det behövdes lite inspiraion och klickade fram cykelklipp på bästa arbetstid. Men det måste väl vara okej att mikropausa med fem minuter snyggt cykeltricksande emellanåt?

Övrigt att notera är att killen hoppar UPPFÖR trappor som liknar dem som jag är skitnöjd med att cykla nedför. Se och lär.

 

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Karin
    26 oktober, 2012 at 20:59

    Så galet läcker film! Tack för påminnelsen, det var länge sen jag såg den också. Tänk om man hade bara bråkdelen av den tekniken och kontrollen. När får vi se filmen “Elna goes MacAskill” med motsvarande trappövningar på en Richmond? 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.