Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Användningsområde för badkar

Man kan bada i dem. Om man är katt kan det vara så att man gärna vill fånga vatten som droppar från kranen ner i badkaret, eller ännu hellre – peta med tassen i vattenstrålen som människorna så hyggligt vrider på om man stirrar mot kranen tillräckligt länge.

Om man vill bli mindre populär i hushållet kan man dessutom tvätta cykel i badkaret. Jag gör det ytterst sällan – men ibland, särskilt såhär års är det förträffligt att spola av en pärla inomhus i värmen. Av förklarliga skäl tycker hushållets mindre cykelfanatiska invånare att det inte är en världsbäst lösning. Jag är nöjd i alla fall – nu är min racer ren nog att fastna i trainertortyrkammaren om någon vecka.

20121026-204130.jpg

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.