Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Men det här är ju inte okej…

…såhär utomordentligt skitig får en kedja inte vara. Fick skaka den med avfettning i tre omgångar för att få den hyfsat ren. Spillde sedan ut en halv flaska avfettningsmedel på golvet och stänkte ned kaklet med olja/vatten/avfettning när jag tvättade kassetten och toppar nu det hela med att vara försenad, lite småtjurig och ha fullt med olja som inte går att tvätta bort i nagelbanden. Stiligt och smidigt i vanlig ordning!20121026-095551.jpg

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  26 oktober, 2012 at 10:22

  ehh…min kedja..skulle jag nog aldrig våga visa om den ovan är för skitig;)

  LIte skit i nagelbanden är bara så rätt!

  • Svara
   elna
   27 oktober, 2012 at 15:53

   Hellre skit i nagelbanden än fransk manikyr! 😉

   Mina kedjor har tidigare sett värre ut än det där. Fick mig en liten tankeställare och genomgång dock – det ser bättre ut och framförallt håller det längre om man gör rent dem. Och så slipper man skämmas när man behöver oväntad mekhjälp!

Kommentera gärna, då blir jag glad!