Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Ser fram emot soluppgång på Östgötaslätten

Så. Jag bestämde mig för det här i fredags. Om några timmar är det dags. Jag har pimpat racern med ljus, lagt fram min allra hiskeligt fulaste reflexjacka, packat ombyte och ordnat med mat. Distansen är piece of cake, det är planerandet som är utmaningen för mig. Nu blir det några timmars sömn innan jag möter soluppgången någonstans på östgötaslätten och hoppas att jag inte cyklar helt fel inne i Linköping. Morgontrötthet plus mitt lokalsinne kan bli katastrofalt. Håll en tumme!

20121111-231348.jpg

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Malin
  12 november, 2012 at 08:20

  Du är cool!!

  • Svara
   elna
   12 november, 2012 at 12:41

   Tack! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.