Transporttopplista & kinkig tumme ner!

Morgonhumör av värsta sorten. Trasigt trött av flera nätter med för lite sömn. Att skita i min inbyggda klocka som vill sova 23-07 vintertid och 00-08 sommartid sliter mer än cykelpendling! Eftersom cykeln blev kvar på jobbet i gårdagens halka sitter jag på pendeltåget nu. Sjukt meckigt att pendla – är vansinnigt upprörd på missad anslutning och waste of time-vänta på nytt tåg.

20121114-091154.jpg
Kollektivtrafik får min största och mest morgonkinkiga tumme ned och nu när jag testat tre sätt att ta sig till jobbet har jag utsett en klar vinnare. Här är listan:

1: Cykel (trots att man måste gå upp för tidigt)
2: Bil (sova länge och ta sig snabbt & smidigt)
3: Buss + tåg (osmidigt slöseri med tid)

0

2 Comments

 1. Karla 14 november, 2012 at 22:42

  Bökigt det där. Glad jag bor nära jobbet. Du får gärna sova över hos mig när du vill. Cyklar är välkomna i lägenheten… 😉

  Reply
  1. elna 15 november, 2012 at 13:09

   Tack, det känns fint att ha en plan b om allt skiter sig. Och hem där cyklar är välkomna är ju den bästa sorten!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.