Mer kolfiber i vardagsrummet!

Har finbesök på gång! Jimmy kommer hit över helgen och parkerar sitt kolfiberåk i vardagsrummet mellan rundorna. Lite skador gör att vi kanske inte kan räkna med sjutimmarspass på stig och trappor men det lär bli en hel del fin cykling ändå. Vi har garderat oss med skridskor och lite annat alternativt bös (finfint småländskt ord där) ifall det inte funkar att cykla. Ska försöka hålla er uppdaterade för en hel helg med cykel/skridskor/annat finfint bös vill ni ju inte missa.

 

0

2 Comments

 1. Bimmsbikeg 23 november, 2012 at 15:50

  Skridskor? Tidig isläggning på Glan i år?

  Reply
  1. elna 23 november, 2012 at 23:57

   Ishall 😉

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.