Elna Dahlstrand
Cykelblogg

En dag som idag som idag…

…skulle man haft ett inlägg i arkiven och posta så att ni tror att jag är värsta bloggmaskinen som pumpar ur mig käcka inlägg varje dag, oavsett dagsform. Men nej. Jag är trött. Inte så konstigt – skrapade ju ihop en herrans massa timmar på cykel och skridskor i helgen – jag behövde lite vila. I morgon blir det planka. Kanske morgonplanka om det vill sig väl – tycker det är kul att det är så många som hakat på trenden!

 

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  26 november, 2012 at 22:09

  Och med stor överskrift också skrivit att detta är ett tidsinställt inlägg, som de där stora småbloggtjejerna gör, med mån fräsig outfitbild. Eller inte.

  Lycka till med plankan i morrn!, jag måste nog börja träna planka och inte bara försöka stå så länge jag kan.
  Att det är, en bra trend, undrar vad du utmanar med nästa gång;)?

  • Svara
   elna
   26 november, 2012 at 22:16

   OJOJOJ! Måste göra om och göra rätt 😉

   Jag tror det kan bli jägarvila inäst. Men först plankar vi färdigt!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.