En dag som idag som idag…

…skulle man haft ett inlägg i arkiven och posta så att ni tror att jag är värsta bloggmaskinen som pumpar ur mig käcka inlägg varje dag, oavsett dagsform. Men nej. Jag är trött. Inte så konstigt – skrapade ju ihop en herrans massa timmar på cykel och skridskor i helgen – jag behövde lite vila. I morgon blir det planka. Kanske morgonplanka om det vill sig väl – tycker det är kul att det är så många som hakat på trenden!

 

0

2 Comments

 1. Helena Enqvist 26 november, 2012 at 22:09

  Och med stor överskrift också skrivit att detta är ett tidsinställt inlägg, som de där stora småbloggtjejerna gör, med mån fräsig outfitbild. Eller inte.

  Lycka till med plankan i morrn!, jag måste nog börja träna planka och inte bara försöka stå så länge jag kan.
  Att det är, en bra trend, undrar vad du utmanar med nästa gång;)?

  Reply
  1. elna 26 november, 2012 at 22:16

   OJOJOJ! Måste göra om och göra rätt 😉

   Jag tror det kan bli jägarvila inäst. Men först plankar vi färdigt!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!