Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Fem saker jag är bra på

Öijer listar saker igen. Den här gången saker man är bra på. Fem stycken. Helena har också listat. Och Hasse. Och mitt dåliga självförtroende ger mig en stor käftsmäll och repliker i stil med “lilla gumman, du är väl för f-n inte bra på något”. Jag slåss ständigt med Jantelagen. Varenda dag. Hela tiden, vad jag än gör. Jag vinner allt oftare striderna med jante nuförtiden, fast trots det känns fem saker jag är bra på såååå svårt. Vi försöker – här kommer det:

Jag är en grym illustratör & grafisk formgivare. Elna-style går inte av för hackor även om bloggen är skomakarens barn all the way.

Jag börjar bli riktigt bra på att cykla teknisk stig.

Jag är väldigt duktig på det där med skog. Ekologi, örter, svampar och träd. Mossiga saker.

Jag är grym på kommunikation, och att blanda nya och gamla medier och att göra det fort. Mitt tangentbord är vansinnigt snabbt!

Jag är överjävligt bra på kladdkaka. Jag gör en ljuvlig variant med saffran och mandelmassa, en med lavendel och vit choklad och jag tänkte experimentera med lakrits framöver.

Vad är du bra på?

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Karla
  30 november, 2012 at 08:48

  Minsann!! Du är bra på en massa annat också! Som t.ex. att blogga, tänk jag skrattar/ler nästan alltid när jag läser din blogg!

  • Svara
   elna
   30 november, 2012 at 13:25

   Åh, tack 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.