Elna Dahlstrand
Cykelblogg

För kallt för att cykla?

Verkligen inte! Snart sticker vi ut igen, mamma & jag! Underställ, vinterjacka och nya skorna på – jag kommer att bli för varm, blir alltid för varm och tokälskar att träna i minusgrader! Ni får lite mer snörapport OCH plankutmaningsstatus ikväll!

20121202-085636.jpg

20121202-085707.jpg

0

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  2 december, 2012 at 10:45

  Kylig du är;)! 8 grader är helt okej, 14 som här rättfärdigar inneträning.

  Vad har du på fötterna? Det är det svåraste när det gäller vintercykling.

  • Svara
   elna
   2 december, 2012 at 23:09

   Cool så det förslår 😉

   Förra säsongen körde jag i makens tre nummer för stors, helt vanliga spd-skor med tjock ullstrumpa och riktigt tjock yllesula. När det var riktigt kallt hade jag sådana där engångs-heatpads vid tårna. I år har jag just skaffat ett par diadora vinterskor som jag inte kört med tillräckligt för att kunna säga ngt om än!

   Vad har du?

 • Svara
  Ingrid
  2 december, 2012 at 17:23

  Du får hälsa din mamma! Hoppas ni haft en fin helg.
  Och så väntar jag med spänning på att läsa om dina nya rekord i plankan 😉

  • Svara
   elna
   2 december, 2012 at 23:10

   Oh, missade att hälsa mamma – men hon brukar ju läsa här 😉 Nytt plankresultat uppe nu. 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.