Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Om ni inte har tröttnat på plankutmaningen…

…så finns det en variant på Sofias blogg Upp & Hoppa. Taggen har blivit svengelska plankanwars – och även här är det att utmana sig själv, snarare än tävla mot andra som gäller. Bra grejer. Jag måste erkänna att jag tröttnat på att stå i plankan. Det var en skitkul utmaning ett tag – men i vanlig ordning; det enda jag inte tröttnar på är att nöta cykel.

Behöver du lite inspiration hittar du alla mina plankutmaningsinlägg med filmer här. Uppochnedplankan finns här, och en utomhusplanka finns här. Kör hårt hörrni – jag tänkte väl cykla lite! Och spendera eftermiddagen i Linköping med Mia. Finfint.

Snapshot från en av plankfilmerna

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Fia
  6 januari, 2013 at 11:27

  Trevlig blogg!!!
  Visst är det bra med utmaningar?! Jag testade plankan idag och jag maxade 1 min och 45 sekunder! Nu ska här tränas på plankan några ggr i veckan!
  Jag vill bli en bättre löpare så jag hoppas att kanske plankan kan hjälpa mig lite på traven? 🙂

  Fia

  • Svara
   elna
   9 januari, 2013 at 09:13

   Man behöver utmaningar som sätter lite guldkant på tillvaron! Heja dig – klart du blir en bättre löpare med bättre core!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.