Videoplanka med urringning och klättersällskap

I går kväll hängde jag på Norrköpings Klätterhall med Tobbe & Martin. Finfint att hänga med grabbar utan hjul i bland också – och Martin gjorde en fantastiskt bra debut på problem och led samt som regissör i senaste plankfilmen. Lite dialog, lite filmad urringning, lite pepp och lite skratt. Grymt att få lite planksällskap från både sjukgymnast och klätterhallspersonal. Vi rundade av det hela med en minuts sidoplanka på varje sida. Bra kväll – men hörrni, jag är ledsen men plankan var inte min grej. 4.50 var bästa tiden, nu har jag tröttnat och vill cykla!

Sidoplanka!

0

4 Comments

 1. Lina 11 januari, 2013 at 06:01

  Längtar också efter att få ut och cykla! Cervélon bara väntar!

  Kul med planksällskap! Du ser grymt stark ut, snygga vältränade armar!

  Reply
  1. elna 11 januari, 2013 at 12:39

   Verkligen kul med sällskap, det sätter guldkant på träningen. Tack för komplimangen, min man säger att jag ser ut som en idrottsgala i klänning 😉

   Reply
 2. Kalle 12 januari, 2013 at 22:03

  Tyckte du såg grymt stark ut!! Jocke kunde ju inte lägga av för då hade vi ju tråkat honom för resten av hans liv … men vad Tobbe höll på med vet i 17 😉

  Reply
  1. elna 13 januari, 2013 at 12:21

   Tobbe slog sin egen tid tror jag, grymt bra! Jocke är stark!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.