Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Skidor eller cykel eller skidor eller cykel eller…

Har haft rekorderligt mycket sovmorgon, ätit långfrukost och velar nu över vad jag ska göra. Passa på att åka skidor eller ge benen vad de tål på tunga vinterhärken? Har hängt på www.skidspar.se och bäst spår verkar det vara vid Lillsjön, men där är ju så jägarns kuperat och kuperat med dålig teknik är väldigt mycket utmaning. Jag kanske cyklar ändå. Fast jag har ju längtat efter skidor. Jag åker nog skidor. Eller så cyklar jag i alla fall. Eller så passar jag på att åka skidor. Det har ju gått lite för mycket av dagen för att hinna med båda. Hmmmm…jag MÅSTE verkligen bestämma mig NU!

Åka skidor fint - foto BrittMarie Swärd

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Karla
    14 januari, 2013 at 11:15

    Känner igen känslan!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!