Cykelblogg

Tack hjälmen!

Om jag inte hade haft hjälm på mig när jag drog omkull i Yxbacken i går hade jag nog haft mer än bara ont i rygg och nacke. Slog i huvudet ordentligt – hade säkerligen haft en finfin hjärnskakning utan den gula hyrhjälmen och som så många gånger på cykel blev hjälmen en sjukt billig livförsäkring. I övrigt är benen möra efter en finfin träningshelg som innehöll längdskidor, utförsåkning, inomhuscykling och skridskor. Plus promenader. Man ska vara seg när det är väl är måndag eller hur?

Med Jimmy i YxbackenJimmy i Yxbacken

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    » Söndagsquiz från helvetet elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Vill du hänga med?
    7 april, 2013 at 10:43

    […] får tillbaka sin whiplashskada som man fick när man försökte åka lika fort som J nedför en skidbacke  2. Man sover gott om natten eftersom det inte gör ont varje gång man rör på sigFrågor på det? […]

  • Kommentera gärna, då blir jag glad!