Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Jag vill också!

Jag vill också cykla i sol, värme & uppförsbackar som aldrig tar slut. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!!!

Hela mitt facebookflöde är i solen. ALLA får cykla i sol utom jag. ALLA! Jag DÖR av avundsjuka. NU. Mvh //lite kinkig med tight budget och överdriven flygrädsla.

0

You Might Also Like...

1 kommentar

 • Svara
  Ingrid
  1 februari, 2013 at 16:06

  Jag fick för mig att du skulle åka också Elna?
  Men jag lovar att cykla åt dej så länge 😉
  Sen dyker solen och säsongen upp i Sverige snart!

Kommentera gärna, då blir jag glad!