Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Har förlorat guldet!

Kommer ni ihåg att jag köpte mig en superfin sport-bh i guld som belöning för en finfin plankinsats när jag pysslade med plankutmaningen? Tänkte att den skulle sitta fint som mental peppning på mtb-tävlingarna i vår, att cykla i guld hade varit något alldeles extra för att peppa trötta ben. Fast BH:n började tappa guld redan under första träningspasset och efter en omgång i tvättmaskinen var den inte det minsta guldig längre. Bara sunkigt tråkigt beige. Dåligt H&M, dåligt – några tvättar till borde det väl hållt även om det bara kostade två hunkor. Är jättebesviken, den var ju så himla fin. Får hitta på något annat som peppar lite extra!

H&Ms guld-BH tappar guldet direkt

0

You Might Also Like...

8 kommentarer

 • Svara
  Åsa
  5 februari, 2013 at 11:15

  Mitt guld! Mitt guld! Allt mitt guld! (Robin Hood)

  • Svara
   elna
   6 februari, 2013 at 15:58

   Haha! Fina Åsa!

 • Svara
  Kalle
  5 februari, 2013 at 11:17

  Gå tillbaks med den…!! Ska ju kunna tvättas!! Utan guld i tillvaron går det ju inte att cykla..annars hade du ju kunnat köpt en beige från början ju 🙂

  /kalle

  • Svara
   elna
   6 februari, 2013 at 16:10

   Alltså jag är ju en stjärna även i beige BH! 😉

 • Svara
  Sandra Almer
  5 februari, 2013 at 11:25

  Vaddå, tvättar du dina träningskläder?! Det är de väl knappast gjorda för? 😉

  • Svara
   elna
   6 februari, 2013 at 16:10

   Alltså, ett par gånger om året doppar jag dem lite i vatten, annars skiter jag i det. De blir ju ändå skitiga så snabbt igen!

 • Svara
  Stev
  7 februari, 2013 at 19:56

  Ja barn har ingen känsla för kvalité…

 • Svara
  Johanna | Tillvaron.se
  11 februari, 2013 at 21:48

  Men så trist. Och den blev (inget illa menat här nu men) redigt supertrist utan guldet. Sy på paljetter…

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.