Après Vélo & Pixel spinner loss

Fick finpost från Fiona och Après Vélo i lådan. Kul! SubXX ska ha en egen edition av sköna tröjor och linnen från Après Vélo att ha på sig efter träning i år också och jag har lovat att kika lite på hur loggorna ska sitta. Tycker om tishan väldigt mycket, det är en favorit och som om katten kunde läsa bestämde hon sig snabbt för att placera sig på linnet med texten “Sisterhood of Spinners”. Naaaaw etc!

För övrigt funderar jag på att skämma bort mig med den fina tischan med texten SHUT UP LEGS, dels för att jag tokgillar den, dels för att mina otränade ben kan behöva motivation. För nej – det är inte starka och vältränade ben, inte någonstans, men det tar vi i ett annat blogg.

Après Vélo & Pixel spinner

Après Vélo - fina & sköna after bike-kläder!

VILL HA! Skulle bli fin till jeans och kavaj!

Håll käft benen. VILL HA! Skulle bli fin till jeans och kavaj! 

 

0

5 Comments

 1. Ingrid 20 februari, 2013 at 16:53

  Åh vad kul! Jag längtar tills vi andra också kan få se dem 🙂

  Reply
 2. Lisbeth 20 februari, 2013 at 17:15

  De där snygga tröjorna vill jag ha!! Så snygga!!

  Reply
 3. Sandra 21 februari, 2013 at 08:18

  Härligt!! Mitt senaste inköp därifrån var faktiskt Shut up legs-tröjan. I like it a lot 🙂

  Reply
  1. elna 22 februari, 2013 at 11:05

   Ooooh, hur snygg blev du inte i den då? Blogga bild vettja!

   Reply
   1. Sandra Almer 25 februari, 2013 at 08:24

    Bloggbild på snyggtröja kommer!

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!