Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Långspinn med Nkpg Triathlon

Igår hade jag planerat en alldeles vanlig spinningklass och en omgång bodypump på Actic i Norrköping där jag har kort. Men så fick jag syn på en statusuppdatering från Imorn-Christian om att Norrköpings Triathlon fixat spinningpass på Factory Fitness. En femtiolapp för nittio minuter spinning med Bela som instruktör och riktiga cyklister i salen. Lätt värt. Det blir något lite extra när man får hoppa upp på en spinningcykel bland cykeltröjor och ben som tränar för utomhusäventyr på två hjul. Inga knepiga jumps och konstigheter – bara goa cykelintervaller. Måste säga att jag blev imponerad av spinningsalen, vet inte hur många cyklar som fanns där men den kändes enorm. Vilket drag det måste bli om man fyller hela den!

Idag ska benen få återhämta sig lite, de är skönt slitna efter tre ganska hårda dagar. I morgon blir det träningstävling i Jursla – ett bra sätt att bli lite snabbare är ju att jaga grabbar, lika bra att sätta igång med det nu, våren är ju snart här!

Stoooor spinningsal på Factory Fitness

Alexander & Bela & eftersnack

Jonas ser glad ut efter 90 minuters hårdkörning

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Lina
    24 februari, 2013 at 10:08

    Härligt med ett längre spinnpass! Salen ser grym ut! Cykelintervaller är det bästa! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.