På’t igen då!

Spinnade väl i nittio plågsamma minuter igår. Bra instruktör, bra musik, bra sällskap, skiiiiiiiitben. Men man ska ju tänka positivt och sånt där så jag får väl njuta av att det bara kan bli bättre. Mästerbloggaren Öijer peppade via instagram och menade på att om en månad kommer jag vara i form igen. Vi kör på det. Planen för att komma tillbaka till formen är: cykla och ha kul. I helgen lite Spin of Hope, några varv på MTB i Vrinneviskogen, och nästa vecka blir det träningsläger med IKHP i Danska Fredriksværk. Kom igen benen, det här blir kul! Ouch i benen!

0

2 Comments

 1. Henrik 22 mars, 2013 at 19:38

  Motgångar har vi allihopa i olika stor utsträckning. Det gäller bara att ha förmågan att studsa tillbaka igen. Kämpa på nu.

  Reply
  1. elna 23 mars, 2013 at 09:53

   Jag gör’t!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!