Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Naaaaaaaaw! WD40!

20130417-103604.jpg

Det här med miniförpackningar är ju helt oslagbart. Jag blir alldeles tjejigt lyckligt, ögontindrande euforisk av små gulliga miniatyrförpackningar. Som en stor, fast pytteliten – åååh, lyckan, och jag skojar inte. Ironi tänker ni. Nej säger jag, faktiskt inte den här gången. Miniatyrgive-aways i goodiebags och på mässor, reseförpackningar av schampo, pyttesmå pennor och block (helt odugligt, jag gillar ju att rita litet fast på stora papper) minigodispåsar – alltså ni hajar. Naaaaaaaaaaaaaw, så länge det inte är rosa och alldeles för tjejiga prylar för det vill jag inte vara med om. Ge mig ett minitatyrläppstift och jag blir sjukt besviken. Men ge mig en miniflaska WD40 och jag blir alldeles till mig.

Visste ni att det fanns så här små förpackningar av WD40? Jag har bara sett stora och mellanstora innan – förstå hur glad jag är. Gulle, gulle, gulle den – den passar perfekt i min cykelverktygslåda.

För övrigt ägnar jag mig inte så mycket åt att cykla. Kroppen vill mest vara förkyld och jobba på att tappa formen. Är väl visserligen rätt glad ändå, men man får ju hitta på lite annat att blogga om tills man sitter tillbaka i sadeln.

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.