Lyxträning

Tänkte rymma från Östergötland några dagar. Ta en dialektgränskaffe i Ödeshög och pinna vidare till Småland med alldeles för mycket packning. TVÅ cyklar tillexempel. Finfint. Det blir lattejobbande på distans och lyxträning i form av onsdagsträning med IKHP (smygträna inför Huskvarna Mountain på söndag) och lite mjölksyra på racer uppför Kleva. Undrar hur mycket jag har att ta in på mig själv i den backen…Ingrid behöver inte oroa sig för att bli av med sin QOM ialla fall, men mitt mål är att försöka ge henne en match framemot sensommaren.

Strava QOM Kleva

 

 

0

2 Comments

 1. Ingrid 25 april, 2013 at 08:37

  Haha strålande planer! Sånt gillar jag! Du klarar det säkert redan nu om du ger dej attan på det!

  Reply
  1. elna 26 april, 2013 at 12:56

   Hehe, njae. Men om ett par månader kanske! Fast det vore ju kul att se en ny tid från dig – du måste ha blivit rackarns snabb nu? 🙂

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!