Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Tre hårda paket & söndags-DNS

Har fått tre hårda paket. En tavla, en vattenkokare och ett paket penicillin. Och en laddning mousserande från Rudenstams (perfekt i glaset vid festliga tillfällen för oss som inte dricker alkohol) samt fina blommor och gott att äta.

Det där med penicillinet känns såklart misslyckat. Urinvägsinfektion. Saker (läs ett d*******s påfund)man definitivt kan klara sig utan och som såklart gör att det inte bli mågon Elna i startfållan på söndag. Tur att extra funktionärer alltid är välkommet så man kan vara med på tävling ändå!

20130426-220318.jpg

20130426-220328.jpg

0

You Might Also Like...

1 kommentar

 • Svara
  Henrik
  26 april, 2013 at 23:14

  Grattis!

  Och.

  Åh, nej. Trist!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.