Kittliga ben och smärta!

Jag blev knådad hos Ryggcity i förrgår. Eftersom jag har infektion i kroppen tog Tobbe det ganska lugnt men fy fabian vad ont det gör även om det masseras försiktigt. Benen är värst, särskilt vaderna – ajajajajaaaaaaaj, och låren eftersom jag är så galet kittlig där. Det kan inte vara helt lätt att massera någon som skrattar och inte kan slappna av. Det gick vägen i alla fall och efter en timme på Ryggcitybänken var det en lite mjukare stel Elna som gick därifrån. Ny tid om två veckor – känns skönt mitt i sjuk-långsam-trött-misären att vi ändå kan jobba förebyggande med en icke-skadad kropp som utgångspunkt.

Kavajelna på Ryggcitys massagebänk

 

0

2 Comments

 1. Katja 2 maj, 2013 at 10:14

  Åh va det inte hade suttit fel med ett sånt knådande på min kropp just nu känner jag…

  Reply
  1. elna 2 maj, 2013 at 11:45

   Skäm bort dig själv Katten, det är du värd!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.