Elna Dahlstrand
Cykelblogg

För ett år sedan

För ungefär ett år sedan gjorde jag nästan samma som idag. Åkte på tävling. Jag var i ganska bra form fysiskt, men hade inte cykel eller psyke med mig. Körde på aluhärken och fick panik av stressen i startfållan i Hjo eftersom jag satte en massa onödig press på mig själv och dessutom försökte köra med en bakbroms som låg mot skivan ordentligt. Jobbigt. Jag var lite orolig för om jag skulle klara Siljan Runt med SubXX-tjejerna helgen efter men jag hamnade på pallen i Hökensås. Idag skulle jag kört Hökensåsracet igen – men får nöja mig med lite tävlingsbanehäng och ser fram emot ett finfint träningspass på stökig stig ikväll istället.

Hittade en bild på nummerlapp. Fast från Billingeracet. Får väl använda den igen eftersom det inte blir någon ny idag.

Helgens tävlingar är deltävlingar i XC-cupen. Kul grejer det!

www.xc-cupen.se

 

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Bruse
    4 maj, 2013 at 19:37

    jamen hur ävla tôlit är det inte att stå breve å glana när en vill va me? Som att stå i en chokladfabrik och gå på diet.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.